ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατατέθηκε στην Βουλή της Ουκρανίας το διάταγμα με το οποίο προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές στις 28 Σεπτεμβρίου.
Το διάταγμα κατατέθηκε από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης συνασπισμού που κατέρρευσε σήμερα μετά από την αποχώρηση 2 κομμάτων, του UDAR και του ακροδεξιού Σβόμποντα.
Νωρίτερα είχε υποβάλλει την παραίτησή του ο πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσένιουκ που είχε δεχθεί τις επιθέσεις των άλλων κομμάτων ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του λαού της Ουκρανίας.
Κοινό μυστικό είναι στο Κίεβο ότι θεωρούν τον Γιατσένιουκ άτολμο και τον κατηγορούν τόσο για τις χωρίς αποτέλεσμα επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία αλλά και για τον χειρισμό της υπόθεσης με το αεροσκάφος της Malaysian airlines που γύρισε μπούμερανγκ στο Κίεβο.























































