ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστρία, Ελληνική Ομογένεια, Ευρωεκλογές 2019, Κατερίνα Αναστασίου, Κομμουνισμός,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρωμα Ελλάδας θα έχει το ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσει στις προσεχείς ευρωεκλογές το Κομμουνιστικό Κόμμα της Αυστρίας .
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τέθηκε και επίσημα την Κυριακή, η Ελληνίδα Κατερίνα Αναστασίου η οποία διανύει το 35ο έτος της ηλικίας της.
Η Αναστασίου μετακόμισε μόνιμα στη Βιέννη σε ηλικία 20 ετών και έκτοτε ζει και εργάζεται στην αυστριακή πρωτεύουσα.
Τα προηγούμενα χρόνια η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου είχε αναπτύξει πολιτική δράση στο χώρο της Αριστεράς και είχε ξεχωρίσει για τη μαχητικότητα και τη συνέπειά της.
«Κατεβαίνω στις εκλογές γιατί τον τελευταίο χρόνο βίωσα ότι το κοινωνικό κλίμα δηλητηριάζεται και ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις έχουν γίνει κοινός τόπος» τόνισε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα πολιτικός.























































