ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 11.00 περίπου το πρωί του Σαββάτου, ένα ιδιωτικό αεροπλάνο μόλις απογειώθηκε από το αεροδρόμιο στη Σπάρτη, έχασε ύψος και συνετρίβη 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, στο Πυρί Λακωνίας.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν δυο νεαρά άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική υπηρεσία, νεκρά.
Οι σοροί τους μεταφέρονται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο Σπάρτης και προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική υπηρεσία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του best-tv.gr δύο φίλοι από το Πεταλίδι ξεκίνησαν για την Σπάρτη όπου τους περίμενε εκεί πιλότος – εκπαιδευτής από την περιοχή, προκειμένου να πετάξουν.
Ωστόσο, μόνο ο ένας εκ των δύο χωρούσε καθώς το αεροπλάνο ήταν δύο θέσεων, με τον φίλο του να είναι μάρτυρας στο τραγικό αυτό περιστατικό που έχει συγκλονίσει.























































