ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγκυροβόλησε στη Λήμνο το τάνκερ που έπλεε ακυβέρνητο

Αγκυροβόλησε στη Λήμνο το τάνκερ που έπλεε ακυβέρνητο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λήμνος, Νησιά Αιγαίου,

Στον κόλπο Μούδρου στη Λήμνο αγκυροβόλησε με ασφάλεια το δεξαμενόπλοιο «SEA BEECH», που χθες το πρωί Δευτέρας παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Ψαθούρας Αλονήσου.

Το δεξαμενόπλοιο, κατηγορίας Aframax, με σημαία Μάρσαλ και 26 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας, είχε αναχωρήσει χωρίς φορτίο από το Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε από δύο τεχνικούς της διαχειρίστριας εταιρείας του πλοίου που μετέβησαν στο «SEA BEECH» με ελικόπτερο.

Το δεξαμενόπλοιο θα αναχωρήσει για τον προορισμό του αφού λάβει το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο – Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»

Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη»

Πύρινα μέτωπα σε Ρέθυμνο, Πάρο, Κάλυμνο – Εκκενώσεις οικισμών

Δολοφονία στη Σύρο: Σε κατ’οίκον περιορισμό ο 41χρονος, ελεύθερη υπό όρους η 30χρονη

Φωτιά στην Πάρο: Εκκενώθηκαν 5 οικισμοί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr