Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν υπάρχει η Φώφη! Τώρα θυμήθηκε να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις

Δεν υπάρχει η Φώφη! Τώρα θυμήθηκε να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Κίνημα Αλλαγής είναι στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, διαβεβαίωσε η Φώφη Γεννηματά, κατά την επίσκεψη στα Ανώγεια της Κρήτης.

«Επισκέπτομαι για πρώτη φορά τα Ανώγεια. Τόσες φορές στην Κρήτη, αλλά δυστυχώς δεν είχα καταφέρει να επισκεφτώ αυτόν τον καταπληκτικό τόπο, με το μεγάλο όνομα, με τους αγώνες για την ελευθερία, για τη δημοκρατία», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μπροστά στο Μνημείο Ολοκαυτώματος των Ανωγείων.

Μπροστά σε αυτό το μνημείο, υπογράμμισε, δεν μπορεί παρά το μυαλό όλων μας να πάει σε ώρες μαρτυρικές, στον αγώνα των Ανωγειανών για την ελευθερία και απέναντι στο ναζισμό, αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Φόρο τιμής σε όσους χάθηκαν, σε όσους αγωνίστηκαν για να μπορούμε να ζούμε εμείς ελεύθερα».

«Και δεν μπορεί παρά το μυαλό μου να πηγαίνει στο μεγάλο Ανδρέα Παπανδρέου, τον ιδρυτή της παράταξης μας, που ίσως ήταν η τελευταία του πολιτική πράξη η εντολή του, έτσι ώστε το ελληνικό κράτος επίσημα να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις» είπε η κα Γεννηματά, σημειώνοντας ότι το ΚΙΝΑΛ πορεύεται στον ίδιο δρόμο.

Ο Ανδρέας ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ του 47%. Το ΚΙΝΑΛ του 5% δεν μπορεί να σφετερίζεται τίποτα από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ούτε το όνομα του κινήματός του, ούτε τον λαό που τον ψήφιζε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...