ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αεροσκάφος, Αιθιοπία, Αντίς Αμπέμπα, Αντώνης Μαυρόπουλος, Βίντεο,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα Boeing 737 της Ethiopian Airlines συνετρίβη το πρωί της Κυριακής λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από την Αντίς Αμπέμπα, παρασύροντας στον θάνατο και τους 157 επιβαίνοντες – 149 επιβάτες από 33 χώρες και οκτώ μέλη του πληρώματος.
Το αεροπλάνο απογειώθηκε από την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας και είχε προορισμό το Ναϊρόμπι της Κένυας.
Ένας Έλληνας στάθηκε τυχερός και δεν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος, την τελευταία στιγμή.
Ο κ. Μαυρόπουλος είχε πάει στο αεροδρόμιο αλλά δεν πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, χαρακτηρίστηκε «ύποπτος».
«Με κράτησαν στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμα ως «ύποπτο» και δεν επιβιβάστηκα στο αεροπλάνο της Ethiopian Airlines.
»Δεν επιβιβάστηκα και σώθηκα. Έχασα όμως γνωστούς που συνεργαζόμασταν στον ΟΗΕ» δήλωσε στον Alpha.
«Μετά από μία ψευτοανάκριση δύο-τριών ωρών με άφησαν» είπε ο κ. Μαυρόπουλος, ο οποίος επιβιβάστηκε εν τέλει σε άλλο αεροπλάνο.























































