Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας σχεδίαζε και τρίτη αιματηρή επίθεση

Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας σχεδίαζε και τρίτη αιματηρή επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια τρίτη εξίσου αιματηρή επίθεση ήταν έτοιμος να εξαπολύσει ο δράστης τις διπλού πολύνεκρου χτυπήματος σε τεμένη του Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας.

Μετά τις δύο πρώτες επιθέσεις ο Μπρέντον Τάραντ είχε επιβιβαστεί στο όχημά του με προορισμό ένα νέο στόχο, που είχε προεπιλέξει, ωστόσο το σχέδιό του ματαιώθηκε χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας.

Οι ένστολοι, που τον καταδίωξαν, κατάφεραν να τον εντοπίσουν 21 λεπτά μετά το μακελειό και τον ακινητοποίησαν, εμβολίζοντας το αυτοκίνητό του.

Στο μανιφέστο του 74 σελίδων, ο 28χρονος Αυστραλός ανέφερε πως θα «χτυπούσε» και στην γειτονική πόλη Ασμπερτον, εάν προλάβαινε.

Ο Τάραντ, σε βάρος του οποίου έχουν αποδοθεί κατηγορίες για τη δολοφονία 50 ατόμων, θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 5 Απριλίου.

Το Γραφείο Ασφαλείας των Κυβερνητικών Επικοινωνιών επιβεβαίωσε, πάντως, ότι δεν είχε λάβει καμία σχετική πληροφορία για τις επιθέσεις, πριν από τους πυροβολισμούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιερουσαλήμ – Για πρώτη φορά από το 1967: Κλειστό το τέμενος Αλ-Άκσα την τελευταία Παρασκευή του Ραμαζανιού

Ιράν: Οι μουλάδες εξέλεξαν νέο Ανώτατο Ηγέτη – Το Ισραήλ δήλωσε ότι θα τον σκοτώσει

Ευρωκοινοβούλιο: Διεθνής διάσκεψη για την αντιμετώπιση της επιρροής των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στην Ευρώπη

Το Ισραήλ έπληξε τους 80 μουλάδες που επέλεγαν τον διάδοχο του Χαμενεΐ

Σε τζαμί του Βερολίνου έκλαψαν τον Αχιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr