ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση ανάμεσα σε ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο πραγματοποιήθηκες την Πέμπτη με βασικά θέματα της συζήτησης να είναι η επαναφορά του προληπτικού ελέγχου, το επίδομα Β.Α.Ε. και γενικότερα μισθολογικά ζητήματα.
Σε ότι έχει να κάνει με το Επίδομα Βαρέων & Ανθυγιεινών, φαίνεται πως δεν υπάρχει πρόθεση περικοπής του επιδόματος στους κλάδους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Για τον Προληπτικό Έλεγχο το υπουργείο θα προχωρήσει σε άμεση κατάθεση Τροπολογίας για την παράτασή του ως 31/12/2019.
Τέλος για γενικά μισθολογικά ζητήματα ο κ. Τσακαλώτος δεσμεύτηκε για κοινή συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, μέσα στον επόμενο μήνα.
























































