Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλλάζει όψη ο Φαληρικός Όρμος – Καλλιθέα και Μοσχάτο θα ενωθούν με τη θάλασσα (φωτο)

Αλλάζει όψη ο Φαληρικός Όρμος – Καλλιθέα και Μοσχάτο θα ενωθούν με τη θάλασσα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέχρι το Πάσχα θα δοθεί στην κυκλοφορία η νέα Λεωφόρος Ποσειδώνος, θα ξεκινήσει η κατεδάφιση της υφιστάμενης λεωφόρου και σταδιακά Καλλιθέα και Μοσχάτο θα ενωθούν με τη θάλασσα.

Στο πλαίσιο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, που αποτελεί το μεγαλύτερο δημόσιο έργο σε εξέλιξη στην Αττική, σε μία έκταση 800 στρεμμάτων κατά μήκος μίας ακτογραμμής 2 χλμ., αναμένεται να φιλοξενηθούν 220 στρέμματα πρασίνου, με 3.500 δέντρα και 200.000 θάμνους, υδάτινα αντιπλημμυρικά κανάλια και πεζογέφυρες που θα ενώνουν τα «αποκλεισμένα» προάστια με το παράκτιο άλσος και τη θάλασσα.

Η ανάπλαση αυτή δίπλα στο Σταύρος Νιάρχος και στη μαρίνα του Φλοίσβου, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της μαρίνας του Αλίμου, της μεγαλύτερης της Ν/Α Μεσογείου και της ανάπλασης της ακτογραμμής του δήμου Αλίμου, θα δημιουργήσει ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο, πόλο τουριστικής έλξης, που θα ξεκινάει από το Μοσχάτο και θα καταλήγει στον Άγιο Κοσμά.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια

Στην ψηφιακή εποχή εισέρχεται το πολιτιστικό και αρχειακό απόθεμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr