ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πριονοκορδέλα» Νικολαΐδη σε Μητσοτάκη και Βέμπερ για τη Γενοκτονία των Ποντίων

«Πριονοκορδέλα» Νικολαΐδη σε Μητσοτάκη και Βέμπερ για τη Γενοκτονία των Ποντίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μ’ ένα εκτενές ποστ στο Facebook, o Έλληνας Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης στηλιτεύει την επιλογή του ΕΛΚ να καταψηφίσει την πρόταση του Νότη Μαριά να εκδοθεί ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων και κριτικάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του να στηρίζει τον Μάνφρεντ Βέμπερ για την ηγεσία της Κομισιόν.

Επίσης αναλύει το ζήτημα του επίδικου στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανάρτησής του, ο κ. Νικολαΐδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Φιλελεύθερες πολιτικές, πολιτικές που οδήγησαν στην φτώχεια και την εξαθλίωση για χρόνια, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και πολλές χώρες της Ε.Ε.

»Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά, που το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ψηφίζει προτάσεις που θίγουν την Ελλάδα.

»Ο κ. Μητσοτάκης, που με κάθε ευκαιρία πλέκει το εγκώμιο του κ. Βέμπερ θα τον υποδεχτεί σε λίγες μέρες στην Ελλάδα για την κοινή τους καμπάνια».

Διαβάστε ολόκληρο το post

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» – «Αυτή η πλάκα θα τελειώσει»

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Αυτοδιοίκηση: Ψίχουλα από τον Μητσοτάκη απέναντι σε διεκδικήσεις 2,5 δισ. ευρώ

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...