ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο περιστατικό διακοπής ρεύματος σε 45χρονο μηχανικά υποστηριζόμενο σημειώθηκε στο Χολαργό, διότι οι αδιόρθωτοι της ΔΕΗ έχασαν την καρτέλα με τα στοιχεία του ασθενούς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η σύζυγός του.
Μια εβδομάδα μετά τον τραγικό χαμό της 56χρονης τετραπληγικής στα Χανιά λοιπόν, λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και δεύτερο θύμα.
Ο 45χρονος Μιχάλης είναι πολύτεκνος πατέρας, ανάπηρος, καρδιοπαθής, διαβητικός με βαριά αναιμία και -όπως λέει- έχει κάνει αίτηση για να υπαχθεί στους ευάλωτους καταναλωτές.
Και όμως, η ΔΕΗ εξέδωσε μέσα σε 5 μήνες 5 λογαριασμούς για τους οποίους καλείται να πληρώσει 1.900 ευρώ, καθώς μέσα σε αυτούς υπάρχει και το “χαράτσι”.
Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην Ελευθεροτυπία “όταν κόπηκε το ρεύμα, πήγα απευθείας στο Σισμανόγλειο, με υποξαιμία και αρρυθμίες”.
“Πήρα τηλέφωνα σε όλα τα υπουργεία και διαμαρτυρήθηκα, εξήγησα τι συμβαίνει, η γυναίκα μου πήγε στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθεί γιατί είμαστε στο κοινωνικό τιμολόγιο. Της είπαν ότι έχασαν την καρτέλα με τα στοιχεία μας. Τελικά, έγινε επανασύνδεση. Αν ήταν κάποιος ηλικιωμένος που δεν ήξερε πώς να το χειριστεί, θα θρηνούσαμε θύματα”.























































