ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευθύμιος Λέκκας, Ηλεία, Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Πελοπόννησος, Σεισμός,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αυξημένη επιτήρηση από τον ΟΑΣΠ έχει μπει η περιοχή της Ηλείας όπου τις τελευταίες ημέρες εκδηλώνεται έντονη σεισμική δραστηριότητα.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επισήμανε ότι «η σεισμική δραστηριότητα ανησυχεί όπως είναι φυσικό τους κατοίκους.
»Χθες, ο σεισμός έφθασε τους 4,9 βαθμούς Ρίχτερ, ενώ είχαμε τέσσερις σεισμικές δονήσεις με μέγεθος 4-5 Ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κυλλήνης και Κατακόλου».
Όπως είπε ο κ. Λέκκας, «η κορύφωση αυτών των φαινομένων έβαλε αυξανόμενη επιτήρηση στον ΟΑΣΠ και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών προκειμένου να δούμε την εξέλιξη».
Πάντως, το χαμηλό εστιακό βάθος (6,4 χλμ) συνετέλεσε στο να δημιουργηθεί η εντύπωση στους κατοίκους ότι πρόκειται για σεισμό μεγαλύτερου μεγέθους.























































