ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ προκαλεί η περίπτωση 16χρονης από την Μαλαισία, η οποία φέρεται πως αποφάσισε να αυτοκτονήσει αφού πρώτα διεξήγαγε «δημοσκόπηση» στο Instagram, θέτοντας το ερώτημα «ζωή ή θάνατος».
Το 69% των χρηστών που την ακολουθούσαν ψήφισαν «θάνατος».
Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές του κρατιδίου Σαραουάκ, στην ανατολική Μαλαισία, ανακοίνωσαν ότι η 16χρονη –την οποία δεν κατονόμασαν– ανέβασε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία με το εξής μήνυμα:
«Πολύ σημαντικό. Βοηθήστε με διαλέξω. Θ/Ζ». Αφότου η πλειοψηφία ψήφισε υπέρ του να βάλει τέλος στη ζωή της, η έφηβη αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με τον Ραμκαρπάλ Σινγκ, δικηγόρο και μέλος του κοινοβουλίου, όσοι ψήφισαν τον «θάνατο» θα πρέπει να θεωρηθούν ένοχοι για παρακίνηση σε αυτοκτονία.
Ο Ραμκαρπάλ Σινγκ ζήτησε από τις αρχές να ερευνήσουν τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο της κοπέλας.
«Θα ήταν ζωντανό το κορίτσι σήμερα αν η πλειοψηφία των φίλων της στο Instagram την είχαν αποθαρρύνει να αυτοκτονήσει;», διερωτήθηκε σε ανακοίνωσή του.
«Θα είχε ακούσει τη γνώμη των φίλων της να αναζητήσει τη βοήθεια ειδικού, αν την είχαν προτρέψει να το κάνει;».
Βάσει της νομοθεσίας της Μαλαισίας, όσοι καταδικάζονται για υποκίνηση σε αυτοκτονία ανηλίκου μπορούν να καταδικαστούν έως και σε 20 χρόνια κάθειρξη.























































