ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιτωλοακαρνανία, Αμερικανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ναύπακτος, Τζέφρι Πάιατ,


















































Ο Αλ. Τσίπρας τελειώνει τη νεοφιλελεύθερη κερδοσκοπία στην εκπαίδευση: «Φοιτητική υποτροφία 500 ευρώ τον μήνα» - «Καταργούμε τις Πανελλαδικές»
Αντεπίθεση του Ιράν με πλήγματα σε αμερικανικούς στόχους - Νέες απειλές Τραμπ
Τα γραφεία του Αντώνη Σαμαρά σε ιστορικό «πολιτικό αρχηγείο» στο κέντρο της Αθήνας
Η Αυστρία απαγορεύει το πολιτικό Ισλάμ: «Δεν θέλω και δεν θα αποδεχτώ τα παιδιά μου ή τα παιδιά του έθνους
Αλ. Τσίπρας: Εθνικές προτεραιότητες στις επενδύσεις! Φάρμακα, βιοτεχνολογία, ποιοτικά τρόφιμα, αμυντική βιομηχανία, δίκτυα - Όποιος παραβιάζει τους κανόνες ΤΕΛΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πανέμορφη Ναύπακτο επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.
Ο κ. Πάιατ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ναυπακτίας, Τάκη Λουκόπουλο, στο δημαρχείο της πόλης και συζήτησε μαζί του τις δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης της πόλης και συνεργασίας με Αμερικανούς επενδυτές.
Στην πρώτη επίσκεψη Αμερικανού Πρέσβη στη Ναύπακτο, ο κ. Πάιατ δεν έχασε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα μεσαιωνικά αξιοθέατα της πόλης, στα κάστρα και να συναντηθεί και με τους Αμερικανούς πολίτες που ζουν στην πόλη.
Εκεί πήρε δώρο και ένα μπλουζάκι του «Τάγματος των Αχέπα», της παλαιότερης ελληνοαμερικανικής οργάνωσης αλληλεγγύης.
Ο κ. Πάιατ παρέστη και στα εγκαίνια ενός σύγχρονου αιολικού πάρκου, που αναβαθμίζει τη περιοχή και ενδυναμώνει το επενδυτικό κλίμα, «ένα σπουδαίο παράδειγμα ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια», όπως το αποκάλεσε ο ίδιος.
Ο Αμερικανός Πρεσβευτής ενθουσιάστηκε από την πανέμορφη Ναύπακτο και στην τελευταία του ανάρτηση στο Twitter, με μια φωτογραφία από το ενετικό λιμάνι, υποσχέθηκε να επιστρέψει.






























































