ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καλύτερα χασικλής παρά… ναζιστής (βίντεο)

Καλύτερα χασικλής παρά… ναζιστής (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μόνο ντροπή, οργή και θυμηδία προκαλούν τα όσα ανέφερε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια κατά τη διάρκεια ομιλίας της στη Βουλή.

Η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ξεπέρασε για ακόμη μία φορά κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας και όχι μόνο.

Δίχως κανένα λόγο και αφορμή αναφέρθηκε στην κόρη του Μανώλη Καψή, η οποία συνελήφθη πρόσφατα επειδή στην κατοχή της είχε ποσότητα χασίς.

Το εμετικό σχόλιο της κας Ζαρούλια όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιάννη Δραγασάκη.

Με το γνωστό του ύφος υπενθύμισε στην κα Ζαρούλια ότι η βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για παρόμοια σχόλια που έκανε σε βάρος της κόρης του Γ. Δραγασάκη, σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής.

Ο ίδιος μάλιστα αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του ώστε να καταχωρηθούν στα πρακτικά τα έγγραφα που αφορούν την κόρη του γνωστού δημοσιογράφου.

«Δε μπορείτε να συκοφαντείτε παιδιά, αυτή είναι η λεβεντιά σας;» τόνισε ο κ. Δραγασάκης.

Η στάση αυτή της κας Ζαρούλια ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας. Έχοντας και η ίδια παιδί θα έπρεπε να γνωρίζει ότι όλες αυτές οι ιστορίες αποτελούν δοκιμασία για μια οικογένεια και αφορούν μόνο την οικογένεια και τα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οικ. Πατριάρχης: «Θαυμάζομεν το αρχαίων ελληνικών πνεύμα, το οποίον εδώρησεν εις την ανθρωπότητα την ελευθερίαν και την δημοκρατία»

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα για εξεταστική επιτροπή στην υπόθεση των υποκλοπών

Πράσινο «φως» από τη Βουλή για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Βουλή: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και Λαζαρίδη

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η νέα δικογραφία για Χατζηβασιλείου και Αθανασίου της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...