ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προειδοποίηση για τον κίνδυνο σύρραξης στην περιοχή λόγω της κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ απηύθυνε ο Πακιστανός πρωθυπουργός Ιμράν Χαν με αφορμή την επίσκεψη στο Ισλαμαμπάντ του Ιρανού ΥΠΕΞ Τζαβάντ Ζαρίφ.
Ο Χαν, ο οποίος επιδιώκει σύσφιξη των τεταμένων σχέσεων με το γειτονικό Ιράν, εξέφρασε την ανησυχία του για την «αύξηση της έντασης στον Κόλπο».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του, «ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως ο πόλεμος δεν είναι λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα.
»Η επιπλέον κλιμάκωση της έντασης στην ήδη ασταθή περιοχή δεν είναι συμφέρουσα για κανέναν.
»Όλες οι πλευρές οφείλουν να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση απέναντι στην τρέχουσα κατάσταση».
Κατά το πέρας της διήμερης επίσκεψής του στο Πακιστάν, ο Ζαρίφ τόνισε από την πλευρά του στο ιρανικό πρκατορείο IRNA πως οι αμερικανικοί υπαινιγμοί για ευθύνη της Τεχεράνης για τους βομβαρδισμούς δεξαμενοπλοίων στον Κόλπο, νωρίτερα εντός του τρέχοντος μηνός, συμβάλλουν στην αύξηση της έντασης.
«Οι πράξεις αυτές συνιστούν επίσης μία απειλή για την διεθνή ειρήνη και σταθερότητα», πρόσθεσε ο Ζαρίφ.























































