ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αγωγή εναντίον του FBI κατέθεσαν 16 γυναίκες υποστηρίζοντας ότι έγιναν εις βάρος τους σεξιστικές διακρίσεις και κατηγορώντας την υπηρεσία ότι το πρόγραμμα εκπαίδευσής της είναι βασισμένο σε μια κουλτούρα «ανδρικής παλιοπαρέας», σύμφωνα με τους «New York Times».
Οι άνδρες εκπαιδευτές κατηγορούνται ότι εξέθεταν τις πρώην εκπαιδευόμενες σε ένα εχθρικό εργασιακό περιβάλλον και τις παρενοχλούσαν σεξουαλικά με απρεπή αστεία, αναφέρουν οι «New York Times».
Επτά από αυτές εξακολουθούν να εργάζονται στο FBI και γι’ αυτό δεν χρησιμοποίησαν το πλήρες όνομά τους στην αγωγή, υπό τον φόβο αντιποίνων.
Οι ενάγουσες ζητούν, μεταξύ άλλων, να επανεξετάσει η υπηρεσία την διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευόμενων, να καταβάλει 300.000 δολάρια σε καθεμία ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη και να προσλάβει περισσότερες γυναίκες στη θέση του εκπαιδευτικού προσωπικού.
«Ο πραγματικός σκοπός της αγωγής είναι να αλλάξει η κουλτούρα του FBI», τόνισε ο δικηγόρος των γυναικών Ντέιβιντ Σάφερ.























































