ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ρουμανία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη η γυναίκα που φέρεται να μαχαίρωσε τον άντρα της στους όρχεις μέχρι θανάτου.
Το ζεύγος λέγεται ότι καβγάδιζαν έντονα στο σπίτι που μοιράζονται με τον θείο του άνδρα και τα παιδιά του στη βορειοανατολική Ρουμανία.
Τα μέλη της οικογένειας άκουσαν δυνατές φωνές από το δωμάτιο του ζευγαριού και όταν μπήκαν, ανακάλυψαν τον 49χρονο άνδρα ξαπλωμένος στο πάτωμα με τραύματα από μαχαίρι.
Ο σοκαρισμένος θείος κάλεσε αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά το θύμα είχε ήδη καταλήξει στα τραύματά του πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
«Προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε στη ζωή για 40 λεπτά, αλλά χωρίς επιτυχία. Το σώμα είχε τρία διεισδυτικά τραύματα στην περιοχή της βουβωνικής χώρας», είπε ένας από τους τραυματιοφορείς.
Η αστυνομία συνέλαβε την 45χρονη σύζυγο του άνδρα και την μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.
Η υπόθεση έχει παραδοθεί σε εισαγγελείς που θα καθορίσουν την ακριβή αιτία θανάτου.























































