ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η απάντηση Τσακαλώτου στο «αδειάζουν τα ταμεία» του καθηγητή Τσακλόγου

Η απάντηση Τσακαλώτου στο «αδειάζουν τα ταμεία» του καθηγητή Τσακλόγου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέσω twitter απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας, Πάνο Τσακλόγλου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο liberal.gr είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει το «ταμείο».

«Κατανοώ το άγχος του κ. Τσακλόγλου να πλασαριστεί εν όψει εκλογών, αλλά δεν ήταν ανάγκη να παραβλέψει τις πανεπιστημιακές του γνώσεις: αυθαίρετη μεθοδολογία, αυθαίρετο σημείο έναρξης, καμία σύγκριση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που υπηρέτησε πιστά προ και μετά κρίσης. Κρίμα», ήταν το σχόλιο του κ. Τσακαλώτου.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Τσακλόγλου είχε υποστηρίξει ότι «Είναι συνειδητή η επιλογή της παρούσας κυβέρνησης να «αδειάσει» το ταμείο προκειμένου να «δέσει τα χέρια» της επόμενης κυβέρνησης που θα κληθεί να πληρώσει τα σπασμένα, έχοντας μικρά περιθώρια ελιγμών να ασκήσει πολιτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα Χανιά για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...