ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βουλγαράκης, Εθνικές Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Μαρκόπουλος, Νέα Δημοκρατία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οργισμένοι ή και απορημένοι με τον «παραγκωνισμό» τους από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζονται «παλιές καραβάνες» του κόμματος, όπως ο Γιώργος Βουλγαράκης και ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Απορημένος εμφανίστηκε ο άλλοτε υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος αν και όπως αναφέρει είχε ζητήσει να είναι υποψήφιος δεν επιλέχθηκε για την Α’ Αθήνας.
Σε συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί της Πέμπτης, καλεί ο Κώστας Μαρκόπουλος, καθώς έμεινε εκτός ψηφοδελτίου του κόμματος στην Εύβοια.
Ο κ. Μαρκόπουλος, είχε αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία μαζί με τον Πάνο Καμμένο και τους υπόλοιπους που αποτέλεσαν την αρχική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Μόλις λίγους μήνες αργότερα όμως, επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία.
























































