ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο θέμα της Τόνιας Μοροπούλου -που αποσύρθηκε από υποψήφια της ΝΔ μετά την αποκάλυψη ότι εισέπραττε την σύνταξη του πατέρα της- αναφέρθηκε με tweet, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου, κάνοντας την σύγκριση με την αντίστοιχη αντιμετώπιση που είχε από τα ΜΜΕ η Μυρσίνη Λοΐζου.
Αναφέρει η κυρία Αχτσιόγλου:
«Είμαι περίεργη να δω αν σήμερα τα δελτία θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία όπως στο παρελθόν και θα αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο (3ήμερο…) στην υπόθεση της κυρία Μοροπούλου.
»Η ίδια εξάλλου επανήλθε λέγοντας ότι η ΝΔ ήταν ενήμερη για τα πάντα όταν την επέλεγε».
Είμαι περίεργη να δω αν σήμερα τα δελτία θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία όπως στο παρελθόν και θα αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο (3ήμερο…) στην υπόθεση της κ. Μοροπούλου. Η ίδια εξάλλου επανήλθε λέγοντας ότι η ΝΔ ήταν ενήμερη για τα πάντα όταν την επέλεγε.
— Έφη Αχτσιόγλου (@E_Achtsioglou) 24 Ιουνίου 2019
























































