ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάτρα,


















































Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Μέθοδο η οποία δεν είναι πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα αλλά την οποία ο ίδιος κατά το παρελθόν σχολίαζε και καυτηρίαζε – πριν πάει φυλακή και εισπράξει μερικές δεκάδες χρόνια από το δικαστήριο η έκτιση των οποίων εκκρεμεί- ακολουθεί το τελευταίο διάστημα επιχειρηματίας της Πάτρας” γράφει η γνωστή ιστοσελίδα της Αχαΐας PatrasTimes .
Μάλιστα προτείνει στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του, στους οποίους οφείλει αρκετά μηνιάτικα, να «πατσίσουν» παίρνοντας τους μισθούς που δικαιούνται σε εμπόρευμα.
Και συμπληρώνει η ιστοσελίδα: “Το πιο ωραίο, το οποίο παραπέμπει σε νησιώτικη κουτοπονηριά, είναι, πως ο επιχειρηματίας ζητά από τους υπαλλήλους του να τους εξοφλήσει σε είδος, αλλά τα είδη που θα πάρουν θα χρεώνονται σε τιμή πώλησης και όχι χονδρική που τα έχει προμηθευτεί αυτός”!























































