ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παύλος Ασλανίδης για κόμμα Καρυστιανού: «Στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες»
Ο Δημήτρης Καιρίδης προειδοποίησε την Τουρκία με ΠΟΛΕΜΟ
Πλακιάς: «Ούτε ένας ΠΑΤΕΡΑΣ μια ΜΑΝΑ ένας ΑΔΕΡΦΟΣ μια ΑΔΕΡΦΗ ένας ΓΙΟΣ μια ΚΟΡΗ ένας ΣΥΖΥΓΟΣ τίποτα ΚΑΝΕΝΑΣ» στο κόμμα
Ανάρτηση Τσίπρα για το όνομα του κόμματος: «Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε»
29 νέα στελέχη ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ - Μεταξύ τους και πρώην βουλευτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Θοδωρή Παπαλουκά, ο Νίκος Γκάλης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετέχουν στην ενέργεια «Ηοops for Hope» που υλοποιεί η ΟΣΕΚΑ με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγού του Μπάσκετ με Αμαξίδιο.
Μέσα από μπασκετικά challenges που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ενέργειας, αποκαλύπτονται πέντε συλλεκτικά πορτραίτα Ελλήνων «θρύλων» του μπάσκετ, τα οποία σχεδίασε αφιλοκερδώς ο illustrator Χάρης Τσέβης.
Η ενέργεια έχει στόχο την αγορά ειδικά σχεδιασμένων αμαξιδίων για τις ανάγκες όλων των μελών της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με αμαξίδιο, η οποία φέτος θα συμμετάσχει στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, με στόχο την άνοδό της σε υψηλότερη κατηγορία.
Δείτε το σχετικό βίντεο:























































