ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη το απόγευμα της Παρασκευής έξω από ένα ξενοδοχείο στην πόλη Κισμάγιου της Σομαλίας και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών μεταξύ των δραστών και των δυνάμεων ασφαλείας, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία.
Η ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ, που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, ανέλαβε αμέσως την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας.
«Μια έκρηξη σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Asasey, στην καρδιά του Κισμάγιου», δήλωσε στο Reuters ο αξιωματικός της αστυνομίας Μοχάμεντ Άμπντι.
Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, στο ξενοδοχείο ήταν σε εξέλιξη μια συνεδρίαση με τη συμμετοχή ντόπιων δημογερόντων και βουλευτών.
Ο Άμπντι πρόσθεσε ότι «είναι ακόμη πολύ νωρίς» για να γνωρίζουν οι αρχές αν υπάρχουν θύματα.
Ένας εκπρόσωπος των στρατιωτικών επιχειρήσεων των Αλ Σεμπάμπ, ο Αμπντιασίς Άμπου Μούσαμπ, είπε ότι η επίθεση είναι έργο της οργάνωσης και ότι οι μάχες στην πόλη συνεχίζονται.























































