ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νταβούτογλου δικαιολογεί την βία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους

Ο Νταβούτογλου δικαιολογεί την βία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, σε συνέντευξή του στο δίκτυο NTV δήλωσε πως για την βία του Ισλαμικού Κράτους φταίνε αυτοί που έθεσαν στο περιθώριο της κοινωνίας τους Σουνίτες με αποτέλεσμα η συσσώρευση της οργής να οδηγεί σε αυτή την κατάσταση σήμερα.

“Η δομή της ISIS, στον σκληρό της πυρήνα θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν μια τρομοκρατική οργάνωση, αλλά οι πολίτες μπήκαν στις τάξεις της, και υπάρχει σημαντικός αριθμός Τουρκμένων (Τούρκοι του Ιράκ), Σουνίτες και Κούρδοι(;) που τους ακολούθησε. Και για να το καταλάβουμε, την αντίδραση αυτή την γέννησε η δυσαρέσκεια, η οργή, οι διακρίσεις και οι προσβολές κατά των Σουνιτών”.

Ο Νταβούτογλου δηλαδή δικαιολόγησε τα φρικτά εγκλήματα και την γενοκτονία Κούρδων, Ασσυρίων, Γιαζίντι, Χριστιανών αλλά και μουσουλμάνων σιιτών στο βόρειο Ιράκ και την Συρία.

Και μια σημαντική λεπτομέρεια η μουσουλμανική σέχτα που κυβερνά σήμερα την Τουρκία είναι ακραίοι Σουνίτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι την επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Το Ισραήλ φοβάται ότι η ανασυγκρότηση του συριακού στρατού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα περιφερειακή δύναμη

Ιράκ: Έξι Γάλλοι υπήκοοι, τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή

Αξιωματούχος των Εμιράτων (ΗΑΕ) διαψεύδει ότι ο Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ Αλ Ναχιάν προειδοποίησε τον Νετανιάχου για επίθεση μεγάλης κλίμακας πριν από την 7η Οκτωβρίου

Το Κατάρ πρώτα υποστηρίζει την τζιχαντιστική τρομοκρατία και μετά εμφανίζεται ως ειρηνοποιός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr