ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος η Έλλη Στάη από το δελτίο ειδήσεων του OPEN – Ποια την αντικαθιστά

Τέλος η Έλλη Στάη από το δελτίο ειδήσεων του OPEN – Ποια την αντικαθιστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Open TV, Δημοσιογράφοι, Έλλη Στάη, Τηλεόραση,

Η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV ήδη από το ξεκίνημά του, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ίδια φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του καναλιού να μην συνεχίσει την παρουσίαση του δελτίου από Σεπτέμβριο.

Ο σταθμός φαίνεται πως έχει βρει την αντικαταστάτρια της Έλλης Στάη, επιμένοντας σε γυναικεία παρουσία στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Αυτή φέρεται να είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νίκη Λυμπεράκη, η οποία, όπως έγινε ήδη γνωστό, αποχωρεί από το δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως δεν είναι ακόμη σαφές το αν η Έλλη Στάη θα συνεχίσει να εργάζεται για το OPEN με την εκπομπή Open Mind ή αν το “διαζύγιό” τους θα είναι οριστικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΡΤ: Στον «πάγο» η εκπομπή Σιαδήμα μετά τη ζωντανή εμφάνιση του χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου

Εκπαίδευση Ελλήνων δημοσιογράφων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον Ερυθρό Σταυρό – Νίκος Δένδιας: «Είναι πρωτίστως ηθική υποχρέωση και καθήκον»

Η Ουζάι Μπουλούτ μιλά στην Κηφισιά με θέμα: Τουρκοποίηση και εξισλαμισμός του Πόντου μετά τη γενοκτονία

Πέθανε η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα σε ηλικία 63 ετών

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιώργος Λιβέρης σε ηλικία 94 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr