ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πράσινο φως» για τη γραμμή 4 του Μετρό Αθήνας

«Πράσινο φως» για τη γραμμή 4 του Μετρό Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό,

«Πράσινο φως» έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικό Μετρό στις δύο κοινοπραξίες που διεκδικούν το έργο του 1,8 δισ. ευρώ.

Οι δύο συμμετέχουσες στο διαγωνισμό κοινοπραξίες Άκτωρ-Ansaldo-Hitachi-Rail Italy και J&P Άβαξ-Ghella-Alstom προχωρούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, στην αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών.

Αυτό αποτελεί και το καθοριστικό βήμα για το ποιο σχήμα θα αναλάβει το έργο, με την κοινοπραξία J&P Άβαξ-Ghella-Alstom να διαθέτει μικρό προβάδισμα σύμφωνα με το σχετικό πρακτικό αξιολόγησης.

Στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού συμμετείχε και η ΤΕΡΝΑ η οποία τελικά δεν κατέθεσε προσφορά και εκκρεμούν δύο προσφυγές στο ΣτΕ.

Το τμήμα Άλσος Βεΐκου – Γουδή είναι μήκους 12,8 χλμ. και περιλαμβάνει 15 υπόγειους σταθμούς (Βεΐκου, Γαλάτσι, Ελικώνος, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημίας, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδή).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα

Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό γυναίκας σε βαλίτσα – Νέα στοιχεία περιπλέκουν την έρευνα

Κυψέλη: Ίσως 50χρονη Κινέζα με ύψος 1,60 η νεκρή γυναίκα μέσα στη βαλίτσα

Κυψέλη: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr