ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Europa League: Μόνο σε θαύμα ελπίζει ο Άρης έχασε 3-0 από τη Μόλντε

Europa League: Μόνο σε θαύμα ελπίζει ο Άρης έχασε 3-0 από τη Μόλντε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, Άρης, Ποδόσφαιρο,

Πληρώνοντας τα πολλά λάθη στην ανασταλτική του λειτουργία, ο Άρης γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Μόλντε στο «Aker Stadion», στο πρώτο παιχνίδι για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Έικρεμ (32′), Χέσταντ (37′) και Έλινγκσεν (87′) τα γκολ των Νορβηγών που απειλήθηκαν ελάχιστα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τελείωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές τον αγώνα λόγω αποβολής του Βέλεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 63′.

ΜΟΛΝΤΕ (Έρλινγκ Μόε): Κράνινξ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Έικρεμ, Τζέιμς, Χουσεΐν (74′ Έλινγκσεν), Άουρσνες, Χάραλντσεϊιντ, Χέσταντ (90’+3′ Μόστρομ), Χάουγκεν, Ομοϊουάνφο (85′ Κνούτζον).

ΆΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούνγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Λούκας, Μπάσα (69′ Δεληζήσης), Ματίγια, Τόνσο (74′ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (81′ Λάρσον).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Iνφαντίνο: Φυσικά το Ιράν θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ – Τραμπ: Ας παίξουν

Αποκλειστική συνέντευξη του Νόα Άλεν στο «Off The Record» του PS Blog – Η ποδοσφαιρική συνύπαρξή του με τον Μέσι, η αγάπη για τον Γιώργο Καραγκούνη και η διαδρομή από τις Σέρρες στο Μαϊάμι (βίντεο)

Ο ΟΦΗ πανάξιος Κυπελλούχος Ελλάδας 3-2 τον ΠΑΟΚ

Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Allwyn Game Time: Ο ΠΑΟΚ θα βγάλει ψυχή και πάθος στον τελικό (βίντεο)

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας Barbagiuans-Nazionale Piloti στις 03/06 στο Μονακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr