Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Νιώθω καλά” λέει Αμερικανός με Έμπολα

“Νιώθω καλά” λέει Αμερικανός με Έμπολα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έμπολα, Κεντ Μπράντλι, Λιβερία,

Ο αιμορραγικός πυρετός Έμπολα έχει προκαλέσει τον πανικό σε όλο τον κόσμο, αφού η θνησιμότητα από την ασθένεια φτάνει το 90%.

Όμως ο ένας από τους δύο Αμερικανούς, που διαγνώστηκε με τον ιό Έμπολα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ατλάντα λέει ότι “νιώθει καλύτερα κάθε μέρα που περνά”.

Ο Κεντ Μπράντλι που κάνει μία πειραματική θεραπεία για τον Έμπολα, που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πριν σε ανθρώπους, ήταν γιατρός στη Λιβερία.

Ο ίδιος μάλιστα σε επιστολή του στον αμερικανικό τύπο αναφέρει ότι με τη γυναίκα του Άμπερ και τα δύο τους παιδιά, μετακόμισαν στη Λιβερία όχι μόνο γιατί ήθελαν να βοηθήσουν στην θεραπεία του Έμπολα, αλλά γιατί πίστευαν ότι μπορούν να προσφέρουν στην φτωχή αφρικανική χώρα.

“Όταν ο Έμπολα διεδόθη στη χώρα, κράτησα τα χέρια χιλιάδων ασθενών, καθώς η φρικτή ασθένεια τους στέρησε τη ζωή. Ήμουνα μάρτυρας της φρίκης από πρώτο χέρι και θυμάμαι όλα τα ονόματα και τα πρόσωπα των ατόμων που πέθαναν από τον Έμπολα. Όταν αρρώστησα ένιωσα ειρήνη μέσα μου, κάτι πέρα από τη λογική. Πιστεύω στον Θεό και στη δύναμη που μου δίνει”.

Την ίδια στιγμή και ο σύζυγος της νοσηλεύτριας Νάνσι Ράιτμπουλ, που είναι η άλλη Αμερικανίδα που ασθενεί από τον Έμπολα, δηλώνει έκπληκτος από τις επικρίσεις των γύρω τους.

Ο Ντέιβιντ Ράιτμπουλ, ο οποίος εκτελούσε ιεραποστολικό έργο με τη γυναίκα του στη Λιβερία είναι ακόμη εκεί για να διασφαλιστεί ότι δεν είναι και εκείνος άρρωστος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίσημη έκθεση: Εργαζόμενοι του ΠΟΥ βίαζαν γυναίκες στο Κονγκό

Ακτή Ελεφαντοστού: Το πρώτο κρούσμα Έμπολα μετά από σχεδόν 30 χρόνια

Ο γιατρός που ανακάλυψε τον Έμπολα προειδοποιεί για νέους φονικούς ιούς

Κορυφαίος Κονγκολέζος γιατρός: Είμαστε έτοιμοι για δοκιμές ενός εμβολίου για τον Covid-19 στον πληθυσμό μας

Το φάρμακο Remdesivir μπορεί να νικήσει τον κοροναϊό Covid-19;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr