ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε με 2-0 την Μπασακσεχίρ στη ρεβάνς Γ΄ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Σα, ο οποίος με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του ζωντανή.
Ο Σεμέδο στο 55′ άνοιξε το σκορ και στο 78′ ο Βαλμπουενά με πέναλτι έκανε το 2-0. Δοκάρι για τους Πειραιώτες είχε στο 4′ ο Γκιγιέρμε.
Για 4ο παιχνίδι ο Ολυμπιακός κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Ο Ολυμπιακός με το 1-0 του πρώτου αγώνα μπήκε δυνατά στο γήπεδο και κυνήγησε ένα γκολ που θα τον έκανε απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.
Οι Πειραιώτες άγγιξαν το γκολ στο 4′, αλλά ο «κεραυνός» του Γκιγιέρμε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Οι Τούρκοι ανέβασαν απόδοση και αν δεν είχαν βρει απέναντί τους τον εξαιρετικό Σα, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τον Ολυμπιακό.
Ο πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» είπε αρχικά όχι στον Βίστσα στο 10′ και στο 35′ με τρομερή επέμβαση σταμάτησε τον Ρομπίνιο.























































