ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έξι ετών βρίσκεται ένα ζευγάρι Γάλλων που έγινε τσακωτό να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του 40 κιλά άμμου από παραλία στη Σαρδηνία.
Στους αστυνομικούς που τους εντόπισαν οι Γάλλοι τουρίστες υποστήριξαν ότι ήθελαν την άμμο ως «σουνεβίρ» δηλώνοντας άγνοια ότι η κίνηση τους αυτή παραβίαζε τον νόμο.
Όπως σημειώνει το BBC, η άμμος στη Σαρδηνία θεωρείται δημόσιο αγαθό και γι’ αυτό απαγορεύεται αυστηρά η μεταφορά της εκτός νησιού.
Σύμφωνα με νόμο του 2017, το αδίκημα που διέπραξαν οι Γάλλοι επισείει και πρόστιμο έως 3.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί βρήκαν την άμμο από την παραλία Κία, που βρίσκεται στη βόρεια Σαρδηνία, μέσα σε 14 μπουκάλια στο πορτμπαγκάζ του SUV των Γάλλων λίγο πριν αυτό να μπει στο πλοίο με προορισμό την πόλη Τουλόν στη Γαλλία.























































