ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Κύπρος, Ομέρ Τσελίκ, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σταθερά προκλητική παραμένει η Τουρκία αναφορικά με την παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο και την παραβίαση της κυπριακής ΑΟΖ.
Μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν, τις προκλήσεις συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, σε συνέντευξή του.
Όπως υποστηρίξε «η παρουσία της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ευθυγραμμισμένη με όλα τα άρθρα του Διεθνούς Δίκαιο», ενώ επανέλαβε την πρόταση της Άγκυρας για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της κυπριακής ΑΟΖ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος σε κοινή συνέντευξή του με τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους είχε υποστηρίξει ότι η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα τη διερεύνηση των πόρων υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο.
«Κανένα σχέδιο που αγνοεί την Τουρκία ή την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο», υποστήριξε και προσέθεσε «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων με την ίδια αφοσίωση».
Μάλιστα δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι «τα προβλήματα στην περιοχή προκαλούνται από τη λανθασμένη στάση των Ελληνοκυπρίων».























































