ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο καλύτερος 16χρονος σέρφερ του κόσμου έχει ελληνική καταγωγή

Ο καλύτερος 16χρονος σέρφερ του κόσμου έχει ελληνική καταγωγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Τζακ Ρόμπινσον,

Ένας κατάξανθος 16χρονος Αυστραλός “παιδί θαύμα”, που στέφθηκε πρόσφατα παγκόσμιος έφηβος πρωταθλητής στο σέρφινγκ, δαμάζοντας κύματα έως δέκα μέτρων σε αγώνες που έγιναν στη Χαβάη με συμμετοχή άνω των 130 νέων από όλο τον κόσμο, είναι ελληνικής καταγωγής.

Όπως μετέδωσε το ελληνικό πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS ο νεαρός Τζακ Ρόμπινσον έχει ελληνικό αίμα από την πλευρά της μητέρας του Μερσίνας.

Ο παππούς του λέγεται Βασίλης Στράτος και η γιαγιά του, επίσης Μερσίνα.

Οι πρόγονοι του κατάγονται από τη Μυτιλήνη και υπήρξαν από τους πρωταγωνιστές της ίδρυσης της Μυτιληναϊκής Αδελφότητας της Δυτικής Αυστραλίας.

jr1 jr2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai σχεδίαζε επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

Αυστραλία: 65χρονος κατηγορείται ως προπαγανδιστής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Νίκος Δένδιας για Κίνα: «Ως Έλληνας, γνωρίζω καλά αυτό που αναφέρεται ως “Παγίδα του Θουκυδίδη”»

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης – Ο Λαβρόφ τον διαβεβαίωνε ότι μία εισβολή στην Ουκρανία θα ήταν ανοησία!

Νίκος Δένδιας για ΝΑΤΟ: «Είναι προς όφελος του λαού των ΗΠΑ να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr