Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ξηλώθηκε» ο συνδικαλιστής Μπαλάσκας για τα «σκουπίδια» στα Εξάρχεια

«Ξηλώθηκε» ο συνδικαλιστής Μπαλάσκας για τα «σκουπίδια» στα Εξάρχεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκπτωτο από τα αξιώματα του αντιπροέδρου και του ειδικού γραμματέα κήρυξε η ΠΟΑΣΥ τον Σταύρο Μπαλάσκα, στον απόηχο των δηλώσεών του σχετικά με τις πρόσφατες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε κατειλημμένα κτίρια στα Εξάρχεια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΟΑΣΥ παραπέμπει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο, ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας, θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει, σχολιάζοντας την αστυνομική επιχείρηση σε τέσσερις καταλήψεις στα Εξάρχεια, ότι «εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά-σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr