ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δένδιας: Πανίσχυροι με 200 σύγχρονα μαχητικά και εκατοντάδες Μη Επανδρωμένα - «Ζήτω η Ελλάς!»
Βερολίνο: «Ακτιβιστές» κατέβασαν τη γερμανική σημαία έξω από το Ράιχσταγκ και ύψωσαν την παλαιστινιακή (βίντεο)
Διχασμένη η κυβέρνηση Τραμπ για τη στρατηγική στον πόλεμο με το Ιράν
Ο στρατός του Ιράκ ανέπτυξε τέσσερις ταξιαρχίες στη Βασόρα μετά από πληροφορίες για σχεδιαζόμενες επιθέσεις πολιτοφυλακών στο Κουβέιτ
Το Ισραήλ απέλασε 14 «σανδαλάκηδες ακτιβιστές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος είναι αναπόφευκτη, έκρινε σήμερα ο επικεφαλής της Roscosmos Ντμίτρι Ραγκόζιν.
Η κατάσταση «κινείται σε αυτή την κατεύθυνση αργά αλλά σίγουρα.
»Κανένας στη Roscosmos δεν έχει ψευδαισθήσεις γι’ αυτό», τόνισε ο Ραγκόζιν μέσω Twitter, όπως μεταδίδει το TASS και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Ραγκόζιν αναφερόταν στην ίδρυση από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ της λεγόμενης στρατιωτικής διοίκησης διαστήματος και τη δήλωση του Ρεπουμπλικάνου πως το διάστημα είναι πεδίο μελλοντικών στρατιωτικών αναμετρήσεων.
Ο Τραμπ διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση αυτή και η μελλοντική Δύναμη Διαστήματος θα «προστατεύουν τα ζωτικής σημασίας συμφέροντα των ΗΠΑ στο διάστημα, το επόμενο πεδίο πολέμου».























































