ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ναύπακτος,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο άτυχος οδηγός υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του, πάνω από 20′ βρισκόταν στην άκρη του δρόμου ελλείψει ασθενοφόρου.
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι, λίγο πριν το γήπεδο Ναυπάκτου, στο ρεύμα εξόδου.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 33 χρονος Κ.Κ. (γνωστός επαγγελματίας της Ναυπάκτου) οδηγός της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να σφηνωθεί ανάμεσα σε κολόνα φωτισμού και φράχτη.
Ο οδηγός που δεν φορούσε κράνος τραυματίστηκε σοβαρά και τελικά υπέκυψε. Ίχνη φρεναρίσματος δεν βρέθηκαν.
Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου έκανε να φτάσει περίπου 20′, όπως διαβάζουμε στο nafpaktianews.gr, γιατί απουσίαζε σε διακομιδή στο Μεσολόγγι και ειδοποιήθηκε καθ’οδόν.























































