ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πάει Βρυξέλλες – Ποιους θα συναντήσει

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πάει Βρυξέλλες – Ποιους θα συναντήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δήλωσε τη Δευτέρα ότι κατευθύνεται προς τις Βρυξέλλες για να συζητήσει τη διατλαντική συνεργασία με ηγέτες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Ο Πομπέο θα συναντηθεί με τον Βέλγο Πρωθυπουργό και τον εκλεγέντα Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τσαρλς Μισέλ καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιέν Στόλτενμπεργκ, σύμφωνα με δήλωση του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου ταξιδιού του, θα ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σάσολι και την εκλεγμένη Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

«Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα μέσω ενός ουσιαστικού και αποτελεσματικού διαλόγου», ανέφερε ο Πομπέο σε μια εποχή που άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ ανακοίνωσαν επίσης την πρόθεση της Ουάσινγκτον να λάβει αυστηρότερη στάση εναντίον της Ρωσίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr