ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ποσοστό 44% οι Βραζιλιάνοι δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη σε όσα λέει ο πρόεδρος τους, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση που δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.
Το ινστιτούτο Datafolha, ένα από τα πιο έγκυρα της Βραζιλίας, διενήργησε αυτή τη δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 19% των Βραζιλιάνων πιστεύει πάντα τις δηλώσεις του προέδρου και το 36% «μερικές φορές».
Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου μιλά πολύ στον Τύπο, ενώ κάνει ανακοινώσεις, συχνά σε επιθετικό τόνο, μέσω του Facebook και του Twitter.
Έχει κάνει πολλές τέτοιες δηλώσεις, κυρίως εναντίον αξιωματούχων κυβερνητικών θεσμών, πολιτικών αντιπάλων του, μη κυβερνητικών οργανώσεων, εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, ακόμη και εναντίον ξένων ηγετών.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα 29-30 Αυγούστου σε δείγμα 2.878 προσώπων και επιβεβαιώνει επίσης ότι η δημοτικότητα του προέδρου φθίνει: έπεσε στο 29% τον Αύγουστο, από 33% που ήταν τον Ιούλιο. Το 38% είπε ότι ο Μπολσονάρου κάνει «κακή ή φρικτή δουλειά», ποσοστό αυξημένο κατά 5 μονάδες σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση.
Πάνω από ένας στους δύο (ποσοστό 51%) θεωρεί ότι ο Μπολσονάρου έκανε «κακή ή φρικτή» δουλειά σε ό,τι αφορά τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο, ενώ δύο στους τρεις (66%) είπαν ότι η Βραζιλία θα έπρεπε να δεχτεί τη διεθνή βοήθεια για να καταπολεμήσει την αποψίλωση των δασών.























































