ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χρυσός,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τις οικονομίες να κατεβάζουν ταχύτητα και τις κεντρικές τράπεζες να βγάζουν και πάλι τα «μπαζούκας», η πιο «σοφή» επιλογή για τους επενδυτές είναι ο χρυσός και μάλιστα στη φυσική μορφή του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο βετεράνος επενδυτής, Μαρκ Μόμπιους.
«Ο χρυσός στη φυσική μορφή είναι ο καλύτερος δρόμος κατά τη γνώμη μου, σε μια περίοδο μεγάλης αύξησης της προσφοράς χρήματος» σχολίασε ο ιδρυτής της Mobius Capital Partners μιλώντας στο CNBC.
«Όλες οι κεντρικές τράπεζες ρίχνουν χρήμα στο σύστημα και προσπαθούν να μειώσουν το κόστος του χρήματος.
»Έχεις δε και τα κρυπτονομίσματα να μπαίνουν στο παιχνίδι, οπότε κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά πόσο πολύ χρήμα είναι εκεί έξω» συμπλήρωσε.
Ο Μόμπιους συστήνει μάλιστα ο χρυσός στη φυσική μορφή (ράβδοι, χρυσά νομίσματα κτλ) να καλύπτει το 10% των χαρτοφυλακίων, με το υπόλοιπο να επενδύει σε μετοχές, που δίνουν υψηλά μερίσματα.
Η τάση αυτή όπως επισημαίνει θα πρέπει να ενισχύεται όσο το δολάριο θα αποδυναμώνεται.
Όπως είπε η αμερικανική κυβέρνηση δεν θέλει ένα ισχυρό δολάριο, αφού αυτό θέτει εμπόδια στις εξαγωγές και την ανάπτυξη, σε ένα περιβάλλον εμπορικών πολέμων.
Βλέπει δε ότι θα έχουμε μία «κούρσα προς το πάτο» στην αγορά συναλλάγματος.























































