ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκουαδόρ, Εμπόριο Ναρκωτικών, Καρτέλ Ναρκωτικών, Κοκαΐνη, Λιμενικό Σώμα, Ναρκωτικά, Πειραιάς,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη επιχείρηση των διωκτικών Αρχών στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εντοπίστηκαν σε κοντέινερς με μπανάνες εκατοντάδες κιλά κοκαΐνης.
Δεσμεύθηκαν περισσότερα από 100 κοντέινερς που έφθασαν στον Πειραιά από το Εκουαδόρ και το Λιμενικό και τα στελέχη του ΣΔΟΕ εκτιμούν ότι η ποσότητα της κοκαΐνης είναι πολλαπλάσια από αυτή που έχει βρεθεί και η οποία ξεπερνά τα 120 κιλά.
Οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί.
Οι Αρχές είχαν πληροφορίες, από τον Αύγουστο για το μεγάλο φορτίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στην συμπρωτεύουσα, στις 2 και 13 Αυγούστου, εντοπίσθηκαν συνολικά 75 κιλά κοκαΐνης σε δύο κοντέινερ με μπανάνες.
Στο λιμάνι του Πειραιά, είχαν μπει στο στόχαστρο κάποια κοντέινερ και περίμεναν να γίνει ελεγχόμενη μεταφορά προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία και να βάλουν στο χέρι τους βαρόνους.
Τελικός στόχος είναι να βρεθούν οι παραλήπτες και τα μεγάλα αφεντικά καθώς τα λατινοαμερικανικά καρτέλ έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα.























































