ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Exit Poll, Δημοσκοπήσεις, Εκλογές, Ισραήλ, Μπένι Γκαντς, Μπέντζαμιν Νετανιάχου,


















































Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αγώνας του Μπέντζαμιν Νετανιάχου για την πολιτική επιβίωσή του στο Ισραήλ φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για μέρες ή και εβδομάδες, καθώς τα πρώτα exit poll από τις βουλευτικές εκλογές της Τρίτης δείχνουν ότι θα δώσει μάχη στήθος με στήθος με τον κεντρώο Μπένι Γκαντς.
Τα exit poll των ισραηλινών τηλεοπτικών καναλιών δείχνουν ότι το συντηρητικό Λικούντ του Νετανιάχου μπορεί να εξασφαλίσει 31-33 έδρες στην Κνεσέτ, σε σύνολο 120.
Το “Μπλε και Λευκό” του πρώην αρχηγού του στρατού Μπένι Γκαντς προηγείται ελαφρά, με την πρόβλεψη να του δίνει 32-34 έδρες.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν –πρώην σύμμαχος και νυν πολιτικός αντίπαλος του Νετανιάχου– αναμένεται ότι θα παίξει ρόλο ρυθμιστή για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.
Μετά τις εκλογές του Απριλίου, ο 69χρονος Νετανιάχου δεν κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση.
Το Λικούντ και το «Μπλε και Λευκό» είχαν εξασφαλίσει τότε από 35 έδρες το καθένα και χρειάζονταν τη στήριξη μικρότερων κομμάτων με διαφορετικά –συχνά και εντελώς αντίθετα– πολιτικά προγράμματα.























































