ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θόδωρος Μαργαρίτης, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν λένε να σταματήσουν τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στο ΚΙΝΑΛ, με τα στελέχη του κόμματος να έχουν λάβει θέσεις στα «χαρακώματα» και τις συγκρούσεις να είναι συνεχείς.
Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκε ένα ακόμη επεισόδιο, με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, Θόδωρο Μαργαρίτη να εξαπολύει σφοδρά πυρά κατά του Νίκου Παπανδρέου, με αφορμή την – «περιττή» κατά τον ίδιο – συζήτηση για την επιστροφή του κόμματος στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ.
«Άκουσα τον κ. Νίκο Παπανδρέου, που από το 2015, που ξεκίνησε η προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου, δεν τον είχα δει, ούτε στο ΠΑΣΟΚ. Τον είδα μόνο όταν προκηρύχθηκαν οι εκλογές.
Το να επικαλείσαι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο εύκολο, το σημαντικό είναι να διαμορφώσεις τις συνθήκες ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, το οποίο να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης σε συνέντευξή του στο thecaller.gr.
Ωστόσο, ο κ. Μαργαρίτης έβγαλε εκτός «κάδρου» τον Παύλο Γερουλάνο και όσα έχει πει για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «ο κ. Γερουλάνος ήταν από την αρχή. Δεν είναι τυχαίο ότι αναφέρθηκα μόνο σε ένα πρόσωπο. Ο Παύλος Γερουλάνος και ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν από την αρχή αυτού του εγχειρήματος.
Στον κ. Γερουλάνο αναγνωρίζω και το γεγονός ότι είχε τις κριτικές του παρατηρήσεις από τον καιρό που φτιάχτηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Αναφέρομαι σε αυτούς που ανακαλύπτουν το ΠΑΣΟΚ από τον καναπέ τους».
























































