ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Δούρα Ευρωπός, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF),


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες Σύροι διαδήλωσαν την Παρασκευή στο χωριό – πέρασμα Αλ Σαλιχίγια (Δούρα Ευρωπός), στον Ευφράτη ποταμό, στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ, με αίτημα να αποσυρθεί ο συριακός στρατός από την περιοχή τους.
Οι κάτοικοι ζητούσαν να αποχωρήσουν τα κυβερνητικά συριακά στρατεύματα και οι παραστρατιωτικοί υπό ιρανική διοίκηση σύμμαχοί του και να τεθούν υπό τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), που υποστηρίζονται από τον Διεθνή Συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ.
Παράλληλα, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, το κρατικό συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι στην περιοχή της Τάμπκα, στην επαρχία της Ράκα, γινόταν διαδήλωση ενάντια στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).
Μεγάλο ποσοστό του συριακού λαού είναι βέβαιο ότι προτιμά να ζει σε εδάφη που διοικούνται δημοκρατικά, υπό την προστασία δυτικών δυνάμεων, παρά να έχουν Ρώσους και Ιρανούς να τους ορίζουν ως αντάλλαγμα στη βοήθεια που πρόσφεραν στον «ισόβιο» Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Μόνο ο δυτικός πολιτισμός προσφέρει ειρήνη και ασφάλεια σε συνδυασμό με την ελευθερία.























































