ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Βόρειες Σποράδες, Εμπόριο Ναρκωτικών, Λιμενικό Σώμα, Ναρκωτικά,


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, που ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας, έβγαλε… λαβράκι.
Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι, ανοιχτά της Αλοννήσου, σύμφωνα με το e-volos, κρυμμένα και μέσα σε κιβώτια πάνω από 1 τόνο ναρκωτικά.
Η επιχείρηση στήθηκε τις τελευταίες ώρες από ξηράς, θαλάσσης και αέρος στην ευρύτερη περιοχή των Βόρειων Σποράδων, με τη συμμετοχή εκπαιδευμένων σκύλων και βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.
Η επιχείρηση, η οποία συντονίστηκε από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, είναι συνέχεια της εξάρθρωσης κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών που με ταχύπλοα σκάφη μετέφερε ναρκωτικά από την Τουρκία στην Αλβανία.
Ειδικές δυνάμεις της Διώξης Ναρκωτικών και Όπλων (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ) και κλιμάκιο βατραχανθρώπων της Μ.Υ.Α από αέρος και θαλάσσης είχαν ξεκινήσει να κυνηγούν εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι με φουσκωτά προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους.























































