ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυφάδα, Μαριέττα Γιαννάκου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή,


















































Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δείπνο στον κήπο του σπιτιού της στη Γλυφάδα, παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στα μέλη της ΝΔ των Επιτροπών Εξωτερικών και Άμυνας και άλλους βουλευτές και υπουργούς, το βράδυ της Τετάρτης.
«Η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και τα μέση του συμβουλίου της Ευρώπης, οι άνθρωποι που έχουμε οριστεί, είχαμε τη χαρά να μας φιλοξενήσει στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη, όπου έγινε η πρώτη επαφή μας», δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9.
«Οι περισσότεροι είναι νέοι συνάδελφοί μας, ειδικά από την επαρχία και η κ. Μπακογιάννη μας κάλεσε και είχε πολύ ενδιαφέρον, γιατί γνωριστήκαμε και οι νέοι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος έκανε μια εξαιρετικά συγκροτημένη και ελαφρώς προβληματισμένη παρουσίαση για το μεταναστευτικό και την κατάσταση στη Συρία μετά την εισβολή των Τούρκων».
Στο τραπέζι παρευρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και η κ. Πιπιλή αποκάλυψε:
«Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήρθε στο τραπέζι και μάλιστα ήταν πτώμα στην κούραση και τον μαλώσαμε.
»Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην επικαιρότητα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τους τζιχαντιστές».
Στο δείπνο μεταξύ εδεσμάτων και ντολμάδων, σπεσιαλιτέ της κ. Μπακογιάννη, παραγγελίας της κ. Πιπιλή, ήταν και η Μαριέττα Γιαννάκου, ωστόσο δεν υπήρξαν άλλες γυναίκες.
«Το ήξερα ότι η ΝΔ είναι το λιγότερο φεμινιστικό κόμμα, αλλά εκείνη την ημέρα απελπίστηκα.
»Όλοι ήταν με γραβάτες και κοστούμια και ήμασταν μόνο τρεις γυναίκες», είπε με χιούμορ η πολιτικός.
Σχόλιο TRIBUNE: Ότι ο κ. Κουμουτσάκος έκανε ανάλυση για το προσφυγικό και την εισβολή των Τούρκων στη Συρία γελάνε και τα ντολμαδάκια της Ντόρας. Έλεος!
























































