ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου το οποίο καταδίκασε τον κατηγορούμενο πατέρα μαθητή για τον ξυλοδαρμό της δασκάλας του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων σε φυλάκιση 4 ετών χωρίς αναστολή, η δασκάλα σε δήλωσή της εκφράζει την ικανοποίηση όλων για την συγκεκριμένη απόφαση καθώς, όπως αναφέρει βάζει φραγμό στην βία στα σχολεία.
Παράλληλα αναφέρεται στην ασφάλεια στην μόρφωση και στην εργασία και ευχαριστεί όλους για την συμπαράστασή τους.
«Η δικαιοσύνη χθες με την απόφαση και τις ποινές που επέβαλε, έβαλε φραγμό στη βία στα σχολεία.
»Η ασφάλεια στη μόρφωση και την εργασία, αποτελούν δικαίωμα όλων των πολιτών ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, ηλικίας και φυλετικών διαφορών.
»Η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας για τα παραπάνω είναι ο μόνος δρόμος για να βαδίσουμε σε μια κοινωνία που θέλει να ονομάζεται πολιτισμένη.
»Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μου, όλους τους εκπαιδευτικούς της Ελλάδας (και ιδιαίτερα τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων), τους γονείς (Σύλλογο Γονέων 14ου Δ.Σ. Χανίων και την Ένωση Γονέων Δήμου Χανίων) και τους μαθητές μου.
»Κατερίνα Θεοδούλου, δασκάλα στο 14ο Δ.Σ. Χανίων».























































