ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι συνεχείς κλοπές που σημειώνονται σε χωριά της Άρτας και της Ηπείρου γενικότερα και πολλές φορές προέρχονται από Ρομά, στάθηκαν η αφορμή για ένα αιματηρό επεισόδιο στην Σκουληκαριά Άρτας.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το χωριό είχε πανηγύρι και πέριξ του χώρου διάφοροι μικροπωλητές είχαν στήσει τους πάγκους τους.
Νωρίτερα στο χωριό είχε σημειωθεί μία ακόμη κλοπή.
Άγνωστοι είχαν εισβάλλει σε σπίτι και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα κι άλλα αντικείμενα.
Ένας 46χρονος, πιστεύοντας ότι πίσω από την κλοπή ήταν οι Ρομά μικροπωλητές κατευθύνθηκε ένοπλος εναντίον τους και πυροβόλησε μία 22χρονη.
Η 22χρονη με τραύματα στην κοιλιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας όπου υπεβλήθη σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο 46χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία και κρατείται.
Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι τόσο από το συγκεκριμένο συμβάν όσο όμως και από τις κλοπές που σημειώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στα ορεινά χωριά.























































