ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός αν και στάθηκε καλά στο Αλιάνζ Αρίνα γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Champions League.
Οι Βαυαροί βρήκαν τις λύσεις στην επανάληψη και με γκολ των Λεβαντόφσκι (69′) και Πέρισιτς (89′) πήραν τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Με ένα βαθμό παραμένει ο Ολυμπιακός, μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Σα που με εξαιρετικές επεμβάσεις ήταν εκεί και κράτησε όρθια την ομάδα του. Έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά για τους Γερμανούς, Λεβαντόφσκι και Πέρισιτς. Γρανάζι ο Κομάν που έκανε ότι ήθελε στα άκρα.
Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Ντέιβις, Αλάμπα, Μαρτίνες, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Γκνάμπρι, Κομάν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τολισό, Πέρισιτς, Κουτίνιο
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Ποντένσε, Γκερέρο.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί























































