ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενίσχυση της αυτοδιοίκησης με πρόσθετες αρμοδιότητες, πόρους και προσωπικό, αλλά και με νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα, προαναγγέλλει ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Πόλη + Πολιτική και στην ιστοσελίδα epoli.gr, αναφέρει πως «θέλουμε μια Αυτοδιοίκηση που δεν είναι όργανο κομματικών μηχανισμών.
»Στην πορεία θα τη θωρακίσουμε όχι μόνο με αρμοδιότητες, αλλά και με πόρους και προσωπικό, για να μπορέσει να διαδραματίσει τον ρόλο που της αξίζει στη νέα Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε.
»Θέλουμε μια Αυτοδιοίκηση που θα αποτελεί τον βασικό πυλώνα της ανάπτυξης για κάθε τόπο και δεν θα άγεται και θα φέρεται από τον ομφάλιο λώρο της εκάστοτε κυβερνητικής πλειοψηφίας» σημειώνει.
Ο υπουργός διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει σχέδιο απολύσεων στο Δημόσιο, διευκρινίζοντας ότι «έχουμε το θάρρος και, αν υπήρχε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας, θα το λέγαμε ευθέως».
Για τις πρόσθετες προσλήψεις στους ΟΤΑ, αναφέρει ότι τα αιτήματα των δήμων αφορούν περίπου 1.000 θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της 3Κ/2018.
Δηλώνει, τέλος, πως από το νέο έτος το υπουργείο Εσωτερικών προγραμματίζει να υλοποιήσει ένα νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα, έργων και παρεμβάσεων στην Αυτοδιοίκηση, ενώ παράλληλα σχεδιάζει έναν «πιο δραστικό ρόλο στην εφαρμογή των αναπτυξιακών προγραμμάτων των δήμων και των Περιφερειών».
























































