ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ καταγγέλλουν σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για “ξαφνικό θάνατο” του οργανισμού, μετά από δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, σύμφωνα με το οποίο επίκειται ο διαμελισμός του.
Το σχέδιο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση προβλέπει ότι η επιδοματική πολιτική του ΟΑΕΔ θα περάσει στο ΙΚΑ, ενώ οι πολιτικές απασχόλησης θα περάσουν σε ιδιώτες, οι οποίοι θα διαχειρίζονται τις ροές χρημάτων που αναμένονται από τα κοινοτικά κονδύλια, αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Εφημερίδα των Συντακτών, επικαλούενη πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτη την περασμένη εβδομάδα η γερμανική εφημερίδα Bild.
Αντιδρώντας έντονα οι συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία καλούν την κυβέρνηση να εγκαταλείψει τα σχέδιά της.
«Καλούμε την κυβέρνηση να μην μετατρέψει το δικαίωμα της εργασίας σε εμπόρευμα! Οι μεσάζοντες θα πουλάνε και θα αγοράζουν το εργατικό δυναμικό της χώρας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.























































